fbpx

Carpaccio

De filosofie achter onze Chef made Sandwiches

chef made sandwiches –
lunch broodjes geïnspireerd
op food culturen.

De lunch broodjes op ons menu zijn gebaseerd op authentieke gerechten en door de chef vertaald naar unieke sandwiches. De kwaliteit die je in een goed restaurant op je bord kunt verwachten, maar dan op een broodje, ook wel ‘kleine gerechtjes op brood’. Een lunch met spannende smaakcombinaties waarvan je de inspiratie en afkomst terugvindt in food culturen van over de hele wereld. 

Chef lunch broodjes

Stories achter onze lunch broodjes

De herkomst van de gerechten waar onze lunch broodjes op gebaseerd zijn gaan hand in hand met de unieke verhalen achter de bijbehorende culturen. 

Zo is de streek waar de cultuur is ontstaan bepalend geweest voor de beschikbaarheid en keuze van de ingrediënten en hebben oorlogen recepten geïntroduceerd bij andere volkeren. Zelfs de regels van de Bijbel of de Koran enorme invloeden gehad op de totstandkoming van de hedendaagse eetgewoonten van een cultuur.

Kortom, elke cultuur heeft zijn unieke geschiedenis. Die verhalen proef je letterlijk terug in de karakteristieke smaken in onze lunchen. Onze chef heeft de essentie van deze culturen weten te pakken en deze vertaald naar een sandwich.

Lees de verhalen over ‘s werelds meest inspirerende food culturen waar wij de broodjes op hebben gebaseerd:

Unieke broodjes

Textuur, bite én smaakbeleving; de chef let op de kleinste details van een sandwich. Door de expertise van een chef-kok te combineren met de beste gezonde én verse ingrediënten krijg je een waanzinnig eindproduct. Een gevarieerde lunch met met broodjes die als het ware zijn ‘gecurate’ tot in perfectie.

Ons menu biedt vlees, vis, vegetarische en plant-based broodjes. Zo kun jij ongeacht jouw voorkeur of dieet een chef made lunch bestellen.

 

Chef made vlees broodjes

De échte vleesliefhebber houdt van de pure smaak van het vlees. Hij of zij waardeert de kwaliteit van het product als geen ander; less is more. Daarom draait het broodje bij ons vooral om de smaak van het vlees. Het brood en de overige ingrediënten zijn er puur om het kwaliteitsvlees te complementeren.

Vlees broodjes

Het vlees op onze vlees broodjes komt rechtstreeks van de slager super vers bij ons binnen. Deze mooie stukken vlees wordt door de chef in-house handgesneden én gebraden of gebakken tot bijv. Vitello of Carpaccio. De vleessoorten die een uniek proces nodig hebben zoals Prosciutto of Pekingeend worden door een specialist bewerkt. De rest wordt allemaal ambachtelijk in onze keuken bereidt. 

Ons vlees assortiment kent de grote klassiekers als Carpaccio, Vitello en Prosciutto. Daarnaast verrassen we onze vleesliefhebber ook met unieke combinaties, die je minder vaak op broodjes zult terugzien, als Rendang of Ribe-eye. Al ons vlees is bijzonder smaakvol, het brood is zo geselecteerd dat het perfect samengaat met het product.

Probeer: Prosciutto di Parma, Runderhaas Carpaccio, Ribeye Chimichurri, Rendang Daging, Pekingeend

 

 

Benieuwd naar onze chef made lunch? Bestel gemakkelijk via de onderstaande platformen aan en proef het zelf!

 

 

 

Chef made vis lunch broodjes

Voor onze vis broodjes wordt er gewerkt met top ingrediënten als zalm, tonijn en makreel. Al onze vissoorten dragen het MSC certificaat en zijn duurzaam. De vis komt in zijn geheel vers bij ons binnen en wordt in-house chef made bereid tot verschillende eindproducten. Zo wordt bij de Gravad Lax de zalm in onze keuken ingelegd.

vis broodjes

Onze vis broodjes zijn gebaseerd op de Mediterrane, de Scandinavische en de Japanse keuken. Ons assortiment bevat vrijwel alle vis klassiekers die vers zijn samengesteld door de chef. Naast deze klassiekers bieden we ook spannende smaakcombinaties als Tuna Tataki of Gamba’s Aioli.

Probeer: Sashimi van Tonijn, Gravad Lax, Zalm Carpaccio, Wilde Zalm Ceviche

 

Chef made Vegetarische lunch broodjes

Of het nou uit ethische of uit gezondheidsredenen is, feit is dat de keuze voor een vegetarische levensstijl er op z’n minst voor zorgt dat je de minder ongezonde keuzes laat liggen. Ook als je semi-vegetariër bent en af en toe vlees laat liggen (het flexitarier dieet) kan dit al bijdragen aan je gezondheid en een bijdrage leveren aan het milieu. Daarom zijn we blij dat zowel vegetariërs als flexitariërs enthousiast worden van onze chef made vegetarische broodjes. Zo hopen we minder vlees consumptie te stimuleren.

vegetarische broodjes

Onze chef heeft voor onze vegetarische broodjes inspiratie opgedaan uit de keukens van culturen die al duizenden jaren vegetarisch eten, zoals de <b<>Levantijnse en de Indiase keuken.

Zo hebben we unieke smaakvolle gerechten als Gado Gado, maar ook een assortiment van smaken waar men meer bekend mee is als Eggs Benedict én verschillende kaasbroodjes van hoogstaande kwaliteit.

Probeer: Falafel, Eggs Benedict, Gado Gado

 

Chef made Plant-based lunch broodjes

Whole foods plant-based eten wordt door steeds meer mensen omarmd en zou wel eens hét eten van de toekomst kunnen zijn. Daarom bieden wij onze plant-fueled klanten broodjes met bekende smaken waar men al vertrouwd mee is. Onze plant-based broodjes zijn namelijk gebaseerd op bestaande gerechten die van origine al volledig vegan zijn als gegrilde groente en courgettecarpaccio.

vegan broodjes

Door de gerechten – die relatief simpel zijn in de basis – te combineren met de expertise van de chef krijg je toch een uniek product. De voordelen van een plant-based broodje, maar met een geweldige smaakervaring. Hierdoor is een gezond en duurzaam gerecht ook nog eens héél lekker.

Probeer: Asian Avocado, Courgettecarpaccio of Gegrilde groente   

 

 

De ingrediënten achter de broodjes

Het maken van geweldige lunch begint bij een basis van gezonde en onbewerkte ingrediënten. Onze chef heeft de selectie van ingrediënten gebaseerd op basis van duurzaamheid, smaak, betaalbaarheid en de authenticiteit per broodes (komt het overeen met het originele gerecht).

Ons doel is om onze lunch broodjes voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te houden. Hierdoor is prijs-kwaliteitverhouding een grote factor in de keuze voor welke ingrediënten biologisch zijn. Bijna al onze groentes of kruiden dragen het Europees Biologisch, Milieukeur of EKO keurmerk. Ook àl onze vis is MSC gecertificeerd en ook het grootste deel van het vlees is bij ons volledig biologisch.

Voor sommige producten is er bewust niet gekozen voor biologisch. Zo zijn onze garnalen bijvoorbeeld niet biologisch. De keuze voor biologische garnalen zou de prijs van de lunch énorm ophogen, hierdoor zouden onze broodjes te duur worden. Onze lunches zouden dan simpelweg te duur worden, terwijl het weinig invloed zou hebben op de smaak en de kwaliteit van het broodje.

 

benieuwd naar
chef made sandwiches?

Wij bieden 3 bestelopties. 
Je kunt onze lunch bestellen voor thuis, op werk of als partner.

Lunch bestellen voor thuis
Wil je vandaag nog onze lunch eten of wil je broodjes bestellen voor minder dan 6 personen? Bestel via Deliveroo, Uber Eats of Thuisbezorgd.

Lunch bestellen voor op werk
Selecteer het type lunch dat je wenst (bijv. vegetarisch). De chef zal op basis daarvan een mooie variatie broodjes voor je groep bereiden.

Regelmatige lunch afnemen als partner
Heb je op regelmatige basis catering nodig? Dan kunnen we je mooie volumekorting bieden en is er nóg meer persoonlijke service mogelijk.