fbpx

Bij ons werken

join the team,
join the journey.

Bekijk de vacatures

Groei met ons mee

Sandwich Stories heeft als ambitie om een succesvol fast casual concept neer te zetten. Deze visie kunnen wij alleen realiseren door de juiste mensen aan boord te krijgen én te houden. Een fijne bedrijfscultuur waarbij iedereen elkaar versterkt, waardering krijgt en waarbij mensen de beste versie van zichzelf kunnen worden is hierbij essentieel. Een bedrijf groeit pas echt wanneer de mensen groeien.

Het team achter Sandwich Stories is jong en multidisciplinair. Het bestaat uit koks, foodies en creatieven die verschillende dingen willen en kunnen. Een team van mensen met verschillende achtergronden met oog voor detail, die samen streven naar het bedenken en het maken van kwalitatieve producten.

Betrouwbaarheid en output staan bij ons voorop. Samen met jou denken we graag na over een werk/priveleven balans die voor ons beiden goed werkt. Daarnaast geloven wij dat mensen niet eendimensionaal werken, sta je graag in de keuken en ben je ook geïnteresseerd in communicatie? Ideaal.

Wij proberen een sfeer te creëren waarin ons team zich thuis voelt en kan presteren. De keuken is professioneel, het kantoor is speels doch zakelijk en het operationele gedeelte strak.

passion led us here.

Company culture

Je werk en je leven is één geheel. Wij willen dat iedereen in het team. De waarden waar wij op letten en die ons samenbrengen zijn nice to have.

 

Personal Development

 

Growth Possibilities

 

Sport Sessions & Events

 

Pension Contribution

 

Friday Drinks & Chill

 

Work to Live

 

Start-up Environment

 

Good Vibes

we love working here.
we think you will too.

Openstaande vacatures

Ben jij de teamspeler die samen met een geweldig team een uniek fast casual concept gaat groeien? Bekijk hiernaast de vacatures, klik op de vacatures voor meer informatie.