Bij ons werken

join the team,
join the journey.

Bekijk de vacatures

Groei met ons mee

Sandwich Stories heeft als ambitie om een succesvol fast casual concept neer te zetten. Deze visie kunnen wij alleen realiseren door de juiste mensen aan boord te krijgen én te houden. Een fijne bedrijfscultuur waarbij iedereen elkaar versterkt, waardering krijgt en waarbij mensen de beste versie van zichzelf kunnen worden is hierbij essentieel. Een bedrijf groeit pas echt wanneer de mensen groeien.

Great things are never done by one person

Het team achter Sandwich Stories is jong en multidisciplinair. Het bestaat uit koks, foodies en creatieven die verschillende dingen willen en kunnen. Een team van mensen met verschillende achtergronden met oog voor detail, die samen streven naar het bedenken en het maken van kwalitatieve producten.

Work to live

Betrouwbaarheid en output staan bij ons voorop. Samen met jou denken we graag na over een werk/priveleven balans die voor ons beiden goed werkt. Daarnaast geloven wij dat mensen niet eendimensionaal werken, sta je graag in de keuken en ben je ook geïnteresseerd in communicatie? Ideaal.

Broodjes bestellen utrecht
Broodjes bestellen utrecht

passion led us here.

Company culture

Je werk en je leven is één geheel. Wij willen dat iedereen in het team. De waarden waar wij op letten en die ons samenbrengen zijn nice to have.

vacatures.

Openstaande vacatures

Ben jij de teamspeler die samen met een geweldig team een uniek fast casual gaat opbouwen? Bekijk hiernaast de vacatures, klik op de vacatures voor meer informatie.

Vacature hier

This is a text block. Click the edit button to change this text.

Vacature hier

This is a text block. Click the edit button to change this text.