Ons verhaal


kwaliteit lunches,
overal en voor iedereen. 

 

Meteen bestellen

about
sandwich stories.

Sandwich Stories maakt chef made sandwiches, geïnspireerd op gerechten van over de hele wereld. Wij gebruiken alleen verse ingrediënten en zorgen door personalisatie dat iedereen krijgt wat hij of zij lekker vindt en mag eten. Bezorgd op welke locatie je ook bent met een fijne service.

werken bij sandwich stories

Sandwich Stories is een food startup gespecialiseerd in lunches met één missie: kwaliteit en ervaring terug brengen in een stagnerende broodjes en catering branche. Al jaren geleden viel het ons op dat mensen, vanwege een druk leven, op kantoor of onderweg compromis maken als het om hun lunch gaat. Vaak kiest men voor gemak of prijs boven gezond én smaakvol eten. ‘Waarom kan het niet allemaal’ dachten wij. Met deze ambitie zijn wij met Sandwich Stories begonnen met het ontwikkelen van een kwaliteitsproduct dat makkelijk te eten is, gezond en vers is en een waanzinnige smaak heeft voor een aangename prijs.

Wij zijn altijd op zoek naar slimme, gedreven individuen die bereid zijn om mee te werken aan deze missie.

Bij ons werken

Sandwich Stories doet méér dan het broodnodige

Als team zijn we trots dat onze impact zich richt op het versnellen van de transitie naar een kwalitatieve en duurzame voedselconsumptie en de strijd tegen ondervoeding.

Sandwich Stories heeft een assortiment met meer dan 50 producten van top kwaliteit. De basis van deze producten bestaat uit 180 verse ingrediënten. Van deze ingrediënten is 70% duurzaam. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren al 24.000 maaltijden gedoneerd in Haïti en zijn we nu bezig om een samenwerking aan te gaan met The Hunger Project.

meet
the team.

Het team achter Sandwich Stories is jong en multidisciplinair. Het bestaat uit koks, foodies en creatieven die verschillende dingen willen en kunnen. Een team van mensen met verschillende achtergronden met oog voor detail, die samen streven naar het bedenken en het maken van kwalitatieve producten.
Verbonden door gezamenlijke waarden.

You are what you eat

Om fit en gezond te zijn, moet je goed eten, om succesvol te zijn en te groeien, moet je naar klanten luisteren.

Embrace the journey

We worden gedreven door nieuwsgierigheid, optimisme en de overtuiging dat iedereen kan groeien.

Great things are never done alone

Samen zijn we vastberaden en creatief in het realiseren van onze gedurfde ambities.

Quality accessible to all

We zijn verenigd met onze community om een ​​wereld te creëren waarin iedereen recht heeft op goed eten en kwaliteit in leven.