Ons verhaal

kleine broodjes,
grote missie.

De missie achter Sandwich Stories

In het Westen zijn we doorgeslagen met het versimpelen van dagelijks eten. Terwijl we juist in Europa een ontzettend ontwikkelde keuken hebben. Het is zonde dat we die kwaliteit niet tegenkomen op de werkvloer of wanneer we iets te eten halen. We moeten terug naar de kern en weer écht eten gaan eten.

Sandwich Stories zijn kleine gerechtjes op brood, geïnspireerd op food culturen van over de hele wereld. De kwaliteit die je in een goed restaurant op je bord verwacht, maar dan op een broodje. Voor iedereen en bezorgd waar je maar wil.
Onze missie is dus simpel: serveer goed eten, gebruik de juiste ingrediënten en maak het voor iedereen toegankelijk. Om eten echt voor iedereen toegankelijk te maken doneren wij voor elke lunch die we verkopen een maaltijd aan een weeshuis op Haiti.

 

Bekijk onze broodjes

sandwich stories
kernwaarden.

sociaal ondernemen

in cijfers.

Onze impact richt zich op de transitie naar goede en duurzame voedselconsumptie en de strijd tegen ondervoeding.

Quality products on the menu

Of them inspired by cultures

Fresh ingredients

Ingredients source validated

% are sustainable

Companies loving our lunches

Donated meals

Children being supported

meet
the team.

Wij zijn een klein maar gedreven multidisciplinair team met een visie. Eten is voor ons een obsessie. Wij bereiden met passie eten in onze keuken. Wij maken impact hier en aan de andere kant van de wereld.

Bij ons werken?

sjors verduijn sandwich stories
jorik hofland sandwich stories
rick hofland sandwich stories
Isidor ten Hooven
Luca Bloem Impactmaker
Cristina Margarita ImpactMaker