fbpx

Ons verhaal


kwaliteit lunches,
overal en voor iedereen. 

 

Meteen bestellen

about
sandwich stories.

Sandwich Stories is een food startup met één missie: kwaliteit en ervaring terug brengen in een stagnerende broodjes en catering branche. Al jaren geleden viel het ons op dat mensen, vanwege een druk leven, op kantoor of onderweg compromis maken als het om hun lunch gaat. Vaak kiest men voor gemak of prijs boven gezond én smaakvol eten.

‘Waarom kan het niet allemaal’ dachten wij. Met deze ambitie zijn wij met Sandwich Stories begonnen met het ontwikkelen van een kwaliteitsproduct dat makkelijk te eten is, gezond en vers is en een waanzinnige smaak heeft voor een aangename prijs.

 

werken bij sandwich stories

Sandwich Stories doet méér dan het broodnodige

Als team zijn we trots dat onze impact zich richt op het versnellen van de transitie naar een kwalitatieve en duurzame voedselconsumptie en de strijd tegen ondervoeding.

Sandwich Stories heeft een assortiment met meer dan 50 producten van top kwaliteit. De basis van deze producten bestaat uit 180 verse ingrediënten. Van deze ingrediënten is 70% duurzaam. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren al 24.000 maaltijden gedoneerd in Haïti en zijn we nu bezig om een samenwerking aan te gaan met The Hunger Project.

meet the team.

Het team bestaat uit koks, foodies en ondernemers

Het team achter Sandwich Stories is jong en multidisciplinair. Het bestaat uit koks, foodies en creatieven. Een team met verschillende skills en achtergronden, met oog voor detail, die samen streven naar het maken van kwalitatieve producten.

Bij ons werken