Catering

een chef made lunch bestellen &
laten bezorgen in utrecht.

  • – sandwich stories

Een ongeëvenaarde lunch bestellen in Utrecht

Wil je weten hoeveel een lunch precies gaat kosten of heb je als nieuwe klant interesse in onze lunch catering? Wij helpen je graag verder. Vraag een offerte of proefpakket aan om te ontdekken wat Sandwich Stories voor jou kan betekenen. 

Lunch catering bestellen

zalm lunch
lunch cateraar

5 redenen om je lunch te bestellen
bij sandwich stories.

Chefmade cateraar

1. Chef made Sandwiches

Door de ervaring van echte chefs te combineren met alleen de beste ingrediënten zul je bij ons een lunch bestellen van restaurantkwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding van onze catering is uniek. 

Catering met een beleving

2. Lunch bestellen met een beleving

Achter elk broodje zit een bijzonder verhaal. Ontdek het verhaal, de voedingswaarden en allergieinfo achter het broodje dat je eet door het bijgeleverde label te scannen. Daarnaast doneren wij voor alle mensen die bij ons een lunch bestellen een maaltijd aan een weeshuis in Haïti.

Catering met afwisseling

3. Gevarieerd eten met verse producten

Naast kwaliteit is variatie erg belangrijk wanneer je vaker bij een catering de lunch bestelt. Daarom stelt onze chef altijd een mooi afwisselend weekmenu samen voor elk type eter. Alle ingrediënten die wij voor onze producten gebruiken zijn super vers, healthy en onbewerkt. 

Allergien en dieten lunch

4. Ontzorgt bij diëten en allergieën

Of je nou lunch bestellen wilt voor een groep vleeseters, veganisten of mensen met een allergie, wij zorgen dat jouw groep eet wat zij willen én mogen eten. Wij houden o.a. rekening met glutenvrij, lactose intolerantie en halal.

Cateraar met Betrouwbare service

5. Servicegericht lunch bestellen

Met onze persoonlijke service nemen wij voor jou zoveel mogelijk uit handen. Geef aan ons door voor welke mensen je de lunch bestellen wilt. Zodra wij weten voor wie de lunch is bestemd verzorgen en bezorgen wij een heerlijke lunch met een mooie variatie.

Lunch bestellen F.A.Q.

Hier vind je de meest veelgestelde vragen over het bestellen van de lunch. Neem gerust contact met ons op als je jouw vraag niet kunt vinden.

Annulering: kan ik mijn bestelling kosteloos annuleren of wijzigen?

Bestellingen onder 25 personen kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Annuleringen of wijzigingen binnen 24 uur van te voren zijn helaas niet mogelijk in verband met de door ons gemaakte kosten en de impact die het heeft op onze inkoop, planningen en personeel.

Bestelgrootte: wat is de minimale bestelgrootte doordeweeks en in het weekend?

Op doordeweekse dagen hanteren wij in de ochtend (12:00) een minimum bestelgrootte van 5 personen in het centrum van Utrecht en 10 personen buiten het centrum. Voor leveringen op doordeweekse dagen in de middag (16:00) hanteren wij een minimum bestelgrootte van 15 personen. In het weekend leveren wij op zaterdag vanaf 15 personen en op zondag vanaf 30 personen.

Besteltermijn: wat is het laatste moment waarop ik kan bestellen?

Bestellingen dienen uiterlijk 24 uur van tevoren geplaatst te worden. Vaste klanten vragen wij om de vrijdag voor het begin van de week de bestelling door te geven. Gebruik voor het plaatsen van een bestelling de gele bestelknop rechtsboven of een van de andere bestelknoppen op de website. 

Bezorgkosten: wanneer worden er bezorgkosten in rekening gebracht?

Onze bezorgkosten in Utrecht zijn standaard 3.95 euro. Bij minder dan 10 personen brengen wij 7.50 euro in rekening. Bezorgen in regio Utrecht is afhankelijk van de bestelgrootte en kost tussen de 7.50 en 12.50 euro.

Betalingen: kan ik bestellen op rekening en hoe werkt de facturatie?

Betalingen gaan bij ons op rekening. Elke vrijdag worden de facturen verstuurd. Ben je als klant nieuw bij ons, dan vragen wij altijd om een tenaamstelling en e-mailadres voor facturatie. Wanneer je een betaling wilt koppelen aan een omschrijving van een project of een PO nummer kan dat. Geef bij het plaatsen van de bestelling bij ‘opmerkingen’ een omschrijving door, dan vermelden wij dit op de factuur.

Biologisch: is jullie lunch helemaal biologisch of duurzaam?

Nee, helaas is nog niet alles biologisch of verantwoord, maar wel veel. Bij het kiezen van de ingrediënten zoeken wij continue naar de juiste balans tussen smaak, duurzaamheid en de prijs. Op onze ingrediënten pagina kun je per productcategorie lezen welke keurmerken we gebruiken. In ons ingrediënten overzicht kun je alle ingrediënten en hun keurmerk zien.

Dieetwensen: kan er rekening gehouden worden met alle diëten en wensen?

Jazeker, wij kunnen rekening houden met alle eetvoorkeuren, diëten en allergenen. Wij houden onder andere rekening met glutenvrij, vegan, lactosevrij, notenvrij en halal. Voor alle hiervoor genoemde diëten en eetvoorkeuren kunnen wij broodjes leveren, maar het kan voorkomen dat onze chefs een salade maken omdat we geen brood kunnen geven. Staat je dieet er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Kortingen: kan ik korting ontvangen als ik vaker bij jullie lunch catering bestel?

Ja, we hebben een overzicht waarin staat welke korting we geven bij verschillende voorwaarden. We hanteren 3 verschillende prijzen. Een prijs voor losse bestellingen, als klant zit je dan nergens aan vast. We bieden een scherpe prijs als je in een keer een hele reeks bestellingen plaatst met een bepaalde omzet. Daarnaast hebben een partnerprijs voor de klanten die onze broodjes, salades en soepen op grote schaal structureel afnemen voor gasten, leden of personeel. Bekijk voor de voorwaarden het overzicht of neem contact met ons op.

Menu: hoe weet ik welke broodjes, salade of soep ik deze week krijg?

We werken met verschillende weekmenu’s. Op basis van jouw gekozen samenstelling maakt onze chef een mooi menu met de juiste variatie aan broodjes. In ons normale menu zitten altijd broodjes met kaas, vlees, vis en vegetarisch beleg. Klik op het weekmenu overzicht om te kijken welke broodjes, salade en soep er deze week zijn en volgende weken op de planning staan. We leveren bij elke bestelling altijd een menu zodat jouw gasten en personeel altijd weten wat ze eten.

Verpakkingen: hoe worden de broodjes, salades of soepen geleverd?

De broodjes worden geleverd in representatieve houten kratjes die zo op tafel gezet kunnen worden. De salades komen in witte langwerpige schalen en de warme soepen in een soepcontainer of thermoskan, dit is afhankelijk van de groepsgrootte. Bij soep kun je er bij ons voor kiezen of deze met of zonder kom geleverd wordt. Voor groepen kleiner dan 20 personen adviseren wij om de soep met kom te bestellen omdat de topping los verpakt wordt.