fbpx

Vergaderlocaties

catering vergaderlocaties

de complete lunch catering voor vergaderlocaties.

Meteen bestellen      Proefpakket aanvragen

De ideale oplossing voor vergaderlocaties in Utrecht

Sandwich Stories is de ideale lunch catering voor vergaderlocaties of vergaderingen in Utrecht en biedt ambachtelijke chef made lunches die meteen op tafel kunnen worden gezet. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons personaliseer je het menu gemakkelijk naar de wensen van de groep of dit nou betekent dat we een compleet duurzame lunch moeten leveren of rekening moeten houden met allergieën. Ons team is ervaren en ontzorgt waar mogelijk.

 

De perfecte catering
voor vergaderlocaties

Run je zelf een vergaderlocatie of heb je een vergadering? Zowel onze lunch als service is volledig ingericht op het cateren van vergaderlocaties.

 

Ruimte voor een mooie winstmarge

Door de kwaliteit van onze lunches is er genoeg ruimte om bij doorverkoop een mooie winstmarge te creëren.

 

Ontzorgen is onze business

Wij zorgen dat jouw team en met name de office manager zoveel mogelijk wordt ontzorgd en houden rekening met alle eetvoorkeuren.

 

Personaliseer per groep!

Wil de ene groep volledig vegan en duurzaam eten terwijl de andere groep traditioneler eet? Geen probleem, bij ons personaliseer je gemakkelijk je menu naar de wensen van de groep.

 

Een lunch van chef
made kwaliteit

Elke lunch die wij leveren is door onze chefs
zorgvuldig samengesteld en bereid met alleen de beste ingrediënten. Zo laat jij altijd een waanzinnige indruk achter bij jouw gasten.

 

Ook bij een kleiner budget

Ook met een kleiner budget kun je nog een lunch van top kwaliteit realiseren op je vergaderlocatie. Maak er dan een wekelijkse of maandelijkse lunch van en ontvang direct een mooie korting.

 

Flexibel met eetvoorkeuren

Onze chefs houden rekening met dieetwensen en allergieën. Wij houden o.a. rekening met glutenvrij, lactose intolerantie en halal.

 

Een lunch met een beleving

Creëer met onze bijzonder verpakte lunch een echt “wauw moment” op je vergadering.

 

Probeer kosteloos een proefpakket en proef het bewijs

De klanten die onze broodjes bestellen kiezen voor ons vanwege de kwaliteit en service. Ook jou overtuigen wij graag dat kwaliteit ook op kantoor betaalbaar te realiseren is. Vraag hieronder vrijblijvend een proefpakket broodjes aan en proef het bewijs.

 

Proefpakket aanvragen

 

vergaderlocaties klanten