fbpx

Event catering

evenement catering

Een chef made

event catering
in utrecht.

Event of bijzonder moment? Sandwich Stories
verzorgd luxe lunches en maakt jouw event tot een culinair succes.

Proefpakket aanvragen

 

 

Scroll naar beneden

Unieke lunch catering voor jouw event

Sandwich Stories is gespecialiseerd in event catering of crew catering voor evenementen in én rondom Utrecht. Of het nou gaat om een persoonlijke lunch voor het bruidspersoneel, een lunch tijdens een event op een externe locatie of een 5 daagse lunch voor de crew. Bij ons kan het allemaal. Onze ervaren chef vertaalt authentieke gerechten van over de hele wereld naar kleine gerechtjes op brood die zorgen dat jouw event een unieke indruk achterlaat

Google Review

5,0

Thuisbezorgd

5/5

Uber Eats

5.0

Chef made food op jouw event

Ontzorgen is onze business

Personaliseer per groep
Wil de ene groep volledig vegan eten terwijl de andere groep traditioneler eet? Geen probleem, bij ons personaliseer je gemakkelijk je menu naar de wensen van de groep.

 

groepscatering

Grote groepen? Geen probleem!
Onze lunch catering is een uitstekende keuze voor het bedienen van een groter aantal mensen tijdens een event of evenement.

 

Verras je gasten!
Verras je gasten met meerdere kleine gerechtjes op brood als sashimi van tonijn, rendang daging en gegrilde groene asperges.

 

Flexibel met eetvoorkeuren
Onze chefs houden rekening met dieetwensen en allergieën. Wij houden o.a. rekening met glutenvrij, lactose intolerantie en halal.

 

Geef je team een ‘wauw moment’
Creëer met onze bijzonder verpakte lunch een echt “wauw moment” op jouw event.

 

catering event

Ready to Eat lunches
Onze ready to eat lunches kunnen gelijk op tafel worden gezet. De menu’s worden geleverd met toebehoren zodat je de lunch op jouw event sfeervol kunt presenteren

 

proef het bewijs,
probeer kosteloos een proefpakket.

De klanten die onze broodjes bestellen kiezen voor ons vanwege de kwaliteit en service. Ook jou overtuigen wij graag dat kwaliteit ook op jouw event betaalbaar te realiseren is. Vraag hieronder vrijblijvend een proefpakket broodjes aan en proef het bewijs.

Proefpakket aanvragen