Event catering

evenement catering

event catering
voor jouw evenement
of feest in utrecht.

Meteen bestellen      Proefpakket aanvragen

Unieke lunch catering voor jouw event

Sandwich Stories is als lunch catering gespecialiseerd in evenementen of een event in én rondom Utrecht. Of het nou gaat om een persoonlijke lunch voor het bruidspersoneel, een lunch tijdens een event op een externe locatie of een 5 daagse lunch voor de crew. Bij ons kan het allemaal. Onze ervaren chef vertaalt authentieke gerechten van over de hele wereld naar kleine gerechtjes op brood die zorgen dat jouw event een unieke indruk achterlaat.

 

Chef made food op
jouw event.

Maak jouw event of evenement uniek met
een bijzondere chef made lunch.

 

Verras je gasten!

Verras je gasten met meerdere kleine gerechtjes op brood als sashimi van tonijn, rendang daging en gegrilde groene asperges.

 

Personaliseer per groep

Wil de ene groep volledig vegan eten terwijl de andere groep traditioneler eet? Geen probleem, bij ons personaliseer je gemakkelijk je menu naar de wensen van de groep.

 

Verpakking met een beleving

Creëer met onze bijzonder verpakte lunch een echt “wauw moment” op jouw event.

 

 

 

Ontzorgen is
onze business.

Te druk met jouw event? We got you! Wij ontzorgen
zoveel mogelijk en regelen de lunch.

 

Grote groepen? Geen probleem

Onze lunch catering is een uitstekende keuze voor het bedienen van een groter aantal mensen tijdens een event of evenement.

 

Flexibel met eetvoorkeuren

Onze chefs houden rekening met dieetwensen en allergieën. Wij houden o.a. rekening met glutenvrij, lactose intolerantie en halal.

 

Ready to eat lunches

Onze ready to eat lunches kunnen gelijk op tafel worden gezet. De menu’s worden geleverd met toebehoren zodat je de lunch op jouw event sfeervol kunt presenteren

 

event catering

Proef kosteloos zelf dat wij een échte kwalitatieve.

De klanten die onze broodjes bestellen kiezen voor ons vanwege de kwaliteit en service. ook jou overtuigen wij graag dat kwaliteit betaalbaar te realiseren is. Vraag hieronder vrijblijvend een proefpakket broodjes aan en proef het bewijs.

 

Proefpakket aanvragen

 

event catering klanten