Traningslocaties (landing page)

kantoor lunch

wij zijn een flexibele catering voor traininglocaties & workshops.

Meteen bestellen      Offerte aanvragen

een goede lunch
maakt de training compleet.

Sandwich Stories is een specialist in het verzorgen van lunches tijdens trainingen en workshops. Een workshop geeft ontzettend veel. Toch kost actief deelnemen en geconcentreerd nieuwe kennis opnemen ook energie. De lunch is hét moment die deze balans kan creëren: door met elkaar te connecten, samen te eten, nieuwe kennis te delen en te ontspannen. Hierbij is het belangrijk om goed en gezond te eten.

Onze lunch geeft jouw team de energie die ze nodig hebben; onze kleine gerechtjes op brood zijn kakelvers en super gezond, voor iedereen -of je nou allergiën hebt of vegan bent- en gemakkelijk te eten.

Benieuwd naar onze sandwiches. Klik hier.

 

Maak kennis met ongeëvenaarde lunch catering in Utrecht

Wil je weten hoeveel een lunch precies gaat kosten of heb je als nieuwe klant interesse in onze lunch catering? Wij helpen je graag verder. Vraag een offerte of proefpakket aan om te ontdekken wat Sandwich Stories voor jou kan betekenen. 

Meteen lunch catering bestellen

Waarom onze lunch op jouw traininglocatie?

+ Chef-made food tijdens een training zorgt dat de gehele ervaring verbeterd wordt.

+ De beste prijs-kwaliteitverhouding: jouw gasten eten voor €15 écht goed eten.

+ Druk met je training? We got you! Wij ontzorgen de lunch volledig.

Probeer kosteloos een proefpakket en proef het bewijs

De klanten die onze broodjes bestellen kiezen voor ons vanwege de kwaliteit en service. Ook jou overtuigen wij graag dat kwaliteit op jouw training of workshop betaalbaar te realiseren is. Vraag hieronder vrijblijvend een proefpakket broodjes aan en proef het bewijs.

 

Proefpakket aanvragen